Sunday, September 8, 2013

Нокаут Unplugged ЦД-то во продажбаЦД-то од Нокаут со материјалот од првата изведба на unplugged концептот (изведена 2007-та год.) од минатата недела е во продажба.

Цената е 399 денари и со сигурност го има во едната половинка (левата) од стариот Југотон во гратскиот трговски центар (ГТЦ). За останатите локации на кои може да се набави, ќе треба да ги прашате одговорните. (Веројатно можете и преку страницата на Facebook)

Over & Out

No comments: