Thursday, July 4, 2013

Видео спот за „Запомни, тоа е сè што имаме” од Нокаут

Пред некој ден (02.Јули.2013), Нокаут го промовираа нивниот последен видео спот за песната „Запомни, тоа е сè што имаме”.

Во оваа прилика немам желба за премногу филозофирање и изнесување технички детали за спотот и процесот на негово создавање.
За да се обидете сами да го визуелизирате и замислите процесот на снимањето, ќе ви препорачам да ги погледнете двете галерии со фотографии именувани како  „зад камерите” (галерија еден, галерија два), а потоа комплетирајте ја сликата со уживање во аудио-визуелниот израз.


Over & Out

No comments: